Polseres nom amb plata

Ja fa anys que es venen polseres amb nom en plata en les joieries. Portar en una polsera el nostre nom o el d’una persona estimada té un significat a part de l’estètica de la joia.
Normalment els noms són calats, diferents tipus de lletres que ens ofereixen diferents tipus de polseres.

Important també les mides de les lletres, adaptades a diferents noms, la mida fa variar les proporcions de la polsera.

Les nostres polseres normalment són amb macramé, diferents colors de fil, adaptem aquests fils a una peça de plata que com hem dit és calada.

Amb els diminutius dels noms es poden fer polseres amb la mateixa mida de la peça però amb les lletres més grans, queden especials.

Ens adaptem a les diferents edats de les persones que han de portar la polsera, els nostres models per a nadó, adequant la mida de la peça de plata i de l’macramé a la seva grandària.

El colorit dels fils de macramé fan que els mostraris siguin molt extensos, també podem canviar els colors dels fils, segons la temporada o simplement perquè volem tenir un total canvi en la polsera.

polseres nom en plata amb macramé

Les polseres amb nom en plata són les reines de la festa, però de la mateixa col·lecció podem fer diferents variants.

La peces de plata calada amb el nom la podem adaptar, tant a cadena de plata perquè la polsera sigui totalment en plata.

També podem posar el nom en una cadena de plata perquè sigui un collaret tot en plata.

Es pot canviar el material, passar de la plata a l’or, aquest canvi és més delicat ja que el preu variarà, però tenim ja uns preus per a certs models, però podem fer pressupost de qualsevol nom sigui en polsera o en collaret.

polseres nom en plata amb macramé

Un bon regal per a les mares en or: el nom del seu fill en polsera amb macramé o el nom del seu fill calat en or amb una cadena.
Estem en instagram i en sirasjoies.com

I si vols venir a veure’ns personalment, ens encantarà

sirajoies a Sant Iscle, 6 prop de la plaça Virrei Amat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *