collaret de perles amb inicial

Collarets de perles amb inicials

Tenim collarets de perles amb inicials, lletres en plata daurada amb collarets de perles, amb tanca i allargador de cadena en plata daurada.
Podem creure que és un collaret clàssic per les perles, però és un clàssic actual. Veiem com qualsevol dona, o noia de qualsevol edat els porten amb total tranquil·litat, llueixen al màxim.

collarets perles naturals
Collarets amb perles cultivades i inicial de plata daurada

Les perles cultivades fa uns anys que ja estan en les creacions i dissenys en plata, els collarets de perles amb incials son una mostre d’aixó.
La relació qualitat preu ha augmentat a favor de la qualitat amb un preu molt comercial. Les noves produccions de perles fan que puguem crear peces molt especials i amb un bon preu.

Al web operla.com trobem una bona descripció del que són les perles cultivades en la nova joieria:


«El cultiu de la Perla Freshwater està estès per la Xina, el Japó i els Estats Units, s’obté de l’mol·lusc Ikekou -Unió Margaretafera Oyster – i també de l’Cumingi de Hyriopsys dos d’aigua dolça, que poden produir quatre o més perles simultàniament, de diferents colors i formes.
Requereixen un temps de cultiu entre els 3 i 8 anys.

Abans dels ’90 només s’obtenien perles petites i de formes irregulars, tipus gra d’arròs. A partir dels ’90 les Perles Freshwater han incrementat la seva qualitat dràsticament, gràcies als avenços en les tècniques de Conreu i la seva proliferació a la Xina, convertint-se en una alternativa real a les perles nucleades de la petxina Akoya, clàssiques en els mercats costat de altres tipus més selectes com les perles Negres tahitianes o perles Australianes.

Les Perles Freshwater es caracteritzen pel seu alt nivell de nacre, diversitat de formes, colors i mides, arribant a aconseguir el 16 mm.»

Doncs aquí estan, bones perles cultivades per muntar collarets de diferents mides i calibres.
Digues-nos quin és la teva inicial i la preparem.

collarets perles cultivades
Collarets amb perles cultivades

Les arracades tu i jo amb perles cultivades estan també en les nostres creacions en plata, perles amb circonita que ens ajuden en qualsevol esdeveniment o ocasió.

sirasjoies tu i jo plata
Arracades tu i jo, plata i perles cultivades amb circonita
arracades aro plata 925

Coneix les arracades d’aro

Coneix les arracades d’aro perquè probablement siguin els models d’arracades més venuts i fabricats a tota la historia de la joieria.
Es diuen «aros» o criolles, són arracades amb un fil, gairebé sempre de metall, en diferents gruixos i en diferents diàmetres.
El seu nom prové del llatí «circellus» la traducció és cercle i aquí arrivem a la paraula «aro».

Criolles plata de la marca jou925
La simplicitat de les criolles de la marca jou925 són característiques per portar-les en qualsevol moment i ocasió.

Els «aros» van ser les primeres arracades que tant serveixen per a dona com per a home. Aquests arracades han evolucionat en els homes, portant-les primer en només una orella i ara ja veiem molts homes amb les criolles en els dos lobuls.

A la nostra web sirasjoies.com podeu veure les mesures i preus dels nostres models.

A les joieries els metalls més emprats per a l’elaboració dels «aros» són la plata i l’or. A la nostra botiga podeu triar qualsevol dels models de les nostres col·leccions.

I a la web podeu veure models .

Arracades d'aro en or
Arracades d’aro en or. Diferents mides i models.
Arracades d'aro amb fil de plata Diferents mides de fil i de diametre
Fils 1.5 mm i 2mm . Diametres 14-16-18-20-25-30-40-50-60-70 mm
Arracades d'aro plata tanca catalana
https://www.sirasjoies.com/plata-925/pendientes-plata/criollas/?product-page=7
Celebrem el dia de la Mare

Dia de la mare tornem a estar

Aquest mes d’Abril és el preludi de la Dia de la Mare tornem a estar a les joieries.

Sempre es un dia molt representatiu, un regal per a una mare és molt important i en una joieria hi ha molts regals per a les mares

Just ara fa un any es preveia que les joieries no estarien obertes abans del primer diumenge de Maig, data en què celebrem el Dia de la Mare.
Sembla ser que aquest any si que estaran obertes les botigues i qui vulgui podrà anar a una joieria i comprar un regal.

La nostre botiga està al carrer Sant Iscle al nº 6. Tenim aquesta botiga des de l’any 1.964,ara estem la segona i tercera generació.
Hem conegut molts «Dies de la Mare», s’han venut moltes medalles de la Mare, i molts altres regals.
Un dels regals més apreciats són les arracades , tant en or com en plata.

Les joies en or han estat sempre un regal de joieria, l’or és un metall preciós durador i molt inalterable que fa que les joies fabricades amb ell siguin «un regal per a tota la vida».
En el dia de la mare sempre s’han regalat joies en or ja que representen més que un regal és,un símbol d’estima cap a una persona molt important en les nostres vides.

Arracades tu i jo amb perla

A la nostra web sirasjoies.com podeu fer també les vostres compres, us les enviarem o podeu recollir-a la nostra botiga física.

Podeu escollir els models d’arracades en plata, collarets, polseres en plata i anells en plata.

I totes les nostres col.leccions d’or.

Veniu a veure’ns o entra a la nostra web sirasjoies.com, trobareu un bon regal per a les mares

Veniu a veure'ns o entreu a la nostra web, trobareu un bon regal per a les mares
Estem a Virrei Amat: Sant Iscle, 6

El dia de la mare a les joieries ha anat evolucionant, en els anys 60 i 70 els regals a les joieries eren primordialment en or.
Les medalles commemoratives d’aquest dia, arracades en or, normalment amb pedres naturals o brillants. Cadenes en or, anells amb brillant o amb pedres naturals.
En aquests moments la plata ha irromput amb força i els articles en plata són una part important dels regals per al dia de la mare.

sirasjoies joieria en or i plata