plaques de plata per home

Plaques de plata per home

Les nostres plaques de plata per home son especials, per moltes coses, estan ben acabades, són fortes i de vegades grans si el client ens ho demana, sempre al seu gust.

També les gravem: dates, noms, dibuixos, el que els nostres clients prefereixin i llavors ja es converteixen en un record.

Un record per sempre, les peces en plata gravades, les plaques ho són, són un record i la plata conserva molt bé els gravats.

plaques de plata per home
Plaques de plata per home.

Les plaques de plata sempre van acompanyades de cadenes perquè sempre les portem amb nosaltres. Són cadenes adequades a cada model de placa, les plaques grans per home queden molt bé amb cadenes de 50 o 60 cm, i d’un gruix mitjà o gran.

La col·lecció jou925 per home té moltes plaques i cadenes per escollir.

criolles 12mm en plata

Tenim les minicriolles en plata

Tant en plata com en plata amb bany d’or tenim les minicriolles en plata. Són criolles de 12mm amb tancament de frontissa.

Aquesta tanca de frontissa ens permet que aquestes arracades es puguin manipular i col·locar molt més fàcilment.

arracades plata mini criolles
Col.lecció d’arracades plata amb tanca de frontissa

Sempre amb les arracades tipus criolles, quan són petites cal anar amb compte a l’hora de col·locar-les, el tancament de frontissa ens permetrà una millor manipulació.
No ens oblidem de les multiarracades, diverses arracades en la mateixa orella, la nova tanca ens permet col·locar-los amb rapidesa.

A part de la seva funcionalitat les criolles petites ens permeten crear molts models.
Criolles simples sense cap penjant, criolles amb penjolls en diferents versions.
Combinacions amb i sense pedres, versions amb circonites o amb circonites de color, molts models per a qualsevol públic.

minicriolles plata i plata daurada
Criolles en plata i plata daurada en 12mm

Les arracades s’han col·locat durant molt de temps a la zona del lòbul amb una única perforació.

Amb l’arribada i la tendència de les diferents perforacions al llarg del cartílag lateral exterior de l’orella s’han obert noves oportunitats d’innovar i crear arracades criolles específiques per a aquesta zona.

minicriolles plata
Polseres home PLATA 925

Polseres en plata per a home

Polseres en plata per a home, col·lecció de polseres barbades i figaro alternada tant amb placa com sense placa.

Polseres plata per home
Polseres per home en plata 925.

Les nostres polseres en plata estan elaborades perquè les notem al portar-les, un pes adequat per a cada model, i si tenen placa que sigui gruixuda per poder gravar.

Les nostres polseres en plata estan elaborades perquè les notem a l'portar-les, un pes adequat per a cada model, si tenen placa que sigui gruixuda per poder gravar.
Polseres per home en plata 925 sense placa.

Les polseres com a ornament en els homes tenen anys d’antiguitat, portar una polsera al canell, ha servit sempre, tant per donar distinció, com per simbolitzar pertinença a algún grup.

Les polseres d’identitat amb placa s’han anomenat «nomeolvides«, la història és senzilla d’explicar, en aquestes polseres es gravaven noms i dates que tenien significat tant per a qui la comprava com qui la rebia.

La història de les polseres d’identitat per a home en plata va tenir la seva màxima expansió a partir dels anys 60. La plata va irrompre a les joieries i els «no me olvides » en plata era una peça molt demandada.
Els xavals joves eren els que més demanaven aquesta peça, algunes vegades la núvia, o dona, la regalava amb el nom gravat a la placa per davant amb lletres molt vistoses, a la part posterior sempre una data i amb freqüència una frase: «et vull «» amb amor «, i també un nom femení.
Altres vegades era un autoregal, s’escollia una polsera amb placa i es gravava un nom davant, gairebé sempre, i de vegades una data amb simbolisme.

Polseres plata per home
Polseres home plata 925.

La segona onada de polseres per a home en plata, ens va arribar en els anys 80, eren polseres de plata, normalment gruixudes que acompanyaven el rellotge o simplement es portaven soles.

Tenim diversitat de col.lecions de polseres per home en plata, tan amb placa com sense. Las tens a polseres home sirasjewelry.com i també a la nostre botiga Sira’s Joies al carrer Sant Iscle a Barcelona.

Polseres per home en plata