Pigments naturals amb plata

Joies en plata amb esmalts i pigments naturals

Ja fa molts anys que a sirasjoies venem plata amb esmalts i pigments naturals de l’empresa Arior.

La nostra botiga sirasjoies va parella a antiguitat amb Arior i la relació amb ells és antiga. Vam ser de les primeres botigues a Barcelona que vam tenir les seves primeres col·leccions de plata amb esmalt al foc.

L’empresa Arior és un taller artesanal ubicat a Barcelona i una de les seves especialitats són les peces amb esmalt a foc. Us passem la seva història.

Pigments naturals amb plata (


L’esmalt és una pasta vidriada en forma de pols que s’aplica sobre un metall, en el cas de arior, or o plata. En el següent procés es deixa fondre en un forn a temperatura entre 700 i 900 graus. Durant la cocció la pols es fon i s’adapta a la superfície de metall .Quan es refreda el metall queda cobert per una pasta vitrificada brillant després de polir.

Destaquen també en arior les seves col·leccions amb pigments naturals, peces en plata en què destaquen els colors naturals dels pigments .Piezas molt artesanals en què el colorit és bàsic, ja que els pigments realcen tant les arracades, els anells, penjolls com els collarets.

Hi ha diferents classes de pigments i es classifiquen segons el seu origen. Els d’origen de terra natural tenen molta millor resistència a la llum i per tant molta millor qualitat en joieria en plata.

Pigments naturals amb plata

Hi ha diferents tipus de pigments naturals:

inorgànics:
terres naturals
Terres naturals calcinades
Colors minerals de preparació artificial
Orgànics
vegetals
animals
Pigments orgànics sintètics


En sirasjoies podeu encarregar les vostres peces en el nostre instagram, al nostre web o venir a veure’ns.

Estem a Virrei Amat, davant de al Mercat de la Mercè: Sant Iscle, 6. a #Nou Barris

Podreu veure les peces de Arior, tocar-les i triar el color que voleu per als vostres arracades, anells, collarets, arracades o polseres.

joieria en plata per home

Important: joieria en plata per home

La joieria en plata per a home va avançant «piano piano» i faig servir les paraules italianes que ens indiquen: «poc a poc», però ho fa i en les joieries ho apreciem.
Els italians han estat sempre pioners en la creació de joieria per a home, els agrada dissenyar i crear peces especials i extremades.

Cada fabricant i creador joier que crea una col·lecció de joieria en plata per a home ens ajuda a donar un millor servei als nostres clients i sobretot clientes que saben que en una joieria poden escollir poques coses per regalar a les seves parelles.

@ Miquelsardà a Instagram ens mostra la seva nova col·lecció de joieria en plata. Polseres, penjolls i anells en plata amb or.

joieria plata per home
joieria plata amb or

En una joieria són inacabables les joies tant en plata com en or que tenim en els nostres aparadors i mostraris, cada joieria amb el seu «estil» i per «el seu públic».

En canvi la joieria per a home té moltes menys peces, per tant celebrem molt les col·leccions noves que es dissenyen i fabriquen, tant en or com en plata.

joieria en plata per home
joieria en plata per home

La col·lecció de Miguel Sardá per a home té tot l’encant joier del seu dissenyador i la força de la combinació de la plata amb l’or.

Les peces de joieria per a home en plata amb algun detall d’or són peces robustes, la plata ho permet, moltes d’elles amb un acabat fosc que permet a la peça lluir amb «modèstia» però amb prestància.

Els penjolls per a home són molt caracterisicos. Tenen robustesa i alhora són sobris.
Poden anar acompanyats amb un cuir o cautxú o amb una bona cadena de plata.

penjolls per home a sirasjoies
Joieria en plata per a home, un bon regal

Estem aprop de Virrei Amat al carrer Sant Iscle, 6 davant del Mercat de la Mercé a #Nou Barris.

arracades tu i jo

Que són les arracades tu i jo

No tothom coneix les arracades tu i jo.Ja fa molts anys que els joiers creen arracadess «tu i jo», una creació tan «senzilla» com una perla amb un brillant.

Els joiers elaboren artesanalment aquestes arracades , creant una muntura amb les seves mans i després col·locant un brillant i una perla, que poden ser de diferents grandàries, aquestes peces es fabriquen en or.

A la nostra botiga sirasjoies, sempre hem tingut i venut arracades tu i jo en or.Son molt apreciades tant per la persona que les regala com per qui la rep.

arracades tu i jo
Arracades tu i jo plata amb circonita

Són molt importants les perles, en joieria en or, naturals o cultivades, varien en relació a el preu a què es pugui vendre la peça, les naturals són sempre més especials i costoses.

I per completar un tu i jo cal incorporar una pedra, normalment un diamant per donar-li més categoria. Avui en dia es munten també substituint el diamant per una circonita, que és una pedra sintètica.

En sirasjoies som especialistes, també, en arracades tu i jo en plata.

Les nostres col·leccions tant en plata com amb bany d’or, són molt variades, tenim diferents tipus de models, mides de circonita, en plata sempre es munta amb circonita, i diferents mides de perles, sempre cultivades.

Arracades tu i jo or amb circonita

Les perles cultivades que s’empren en joieria en plata es denominen «Freshwater».

Són molt importants, ja que la qualitat que ofereixen com perla és molt superior al preu, per tant la peça té un realç extraordinari.

En les arracades tu i jo s’empren tres tipus de tanques, la de pressió, la tanca catalana i la tanca omega, el més emprat. Cada un d’ells compleix la seva funció, però el tancament omega és que millor s’adapta a unes arracades teu jo.

A sirasjoies pots escollir molts models d’arracades per senyora.

Coneix la setmana de Sant Valentí

Sant Valentí es celebra el 14 de febrer de cada any, és el dia dels enamorats, però coneixes la setmana dels enamorats?
El petit o gran detall d’aquest dia sempre és ben rebut, nosaltres a la nostra botiga ens afegim a l’oferta de regals.

Arracades artesanals
Arracades artesanals per Sant Valentí

Aprofitem aquesta setmana per presentar una part de les nostres col·leccions artesanals, aquestes peces són sempre úniques i fetes al nostre taller.
Cada peça és especial per a cada un de les nostres clientes i clients, acceptem tot tipus d’idees i dissenys.

arracades artesanals en or i plata
Or i plata per Sant Valentí

Tenim totes les peces artesanals en els nostres aparadors, podeu veure-les i provar com us queden.