Que són les arracades tu i jo

No tothom coneix les arracades tu i jo.Ja fa molts anys que els joiers creen arracadess «tu i jo», una creació tan «senzilla» com una perla amb un brillant.

Els joiers elaboren artesanalment aquestes arracades , creant una muntura amb les seves mans i després col·locant un brillant i una perla, que poden ser de diferents grandàries, aquestes peces es fabriquen en or.

A la nostra botiga sirasjoies, sempre hem tingut i venut arracades tu i jo en or.Son molt apreciades tant per la persona que les regala com per qui la rep.

arracades tu i jo
Arracades tu i jo plata amb circonita

Són molt importants les perles, en joieria en or, naturals o cultivades, varien en relació a el preu a què es pugui vendre la peça, les naturals són sempre més especials i costoses.

I per completar un tu i jo cal incorporar una pedra, normalment un diamant per donar-li més categoria. Avui en dia es munten també substituint el diamant per una circonita, que és una pedra sintètica.

En sirasjoies som especialistes, també, en arracades tu i jo en plata.

Les nostres col·leccions tant en plata com amb bany d’or, són molt variades, tenim diferents tipus de models, mides de circonita, en plata sempre es munta amb circonita, i diferents mides de perles, sempre cultivades.

Arracades tu i jo or amb circonita

Les perles cultivades que s’empren en joieria en plata es denominen «Freshwater».

Són molt importants, ja que la qualitat que ofereixen com perla és molt superior al preu, per tant la peça té un realç extraordinari.

En les arracades tu i jo s’empren tres tipus de tanques, la de pressió, la tanca catalana i la tanca omega, el més emprat. Cada un d’ells compleix la seva funció, però el tancament omega és que millor s’adapta a unes arracades teu jo.

A sirasjoies pots escollir molts models d’arracades per senyora.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *