Reparacions joieria i rellotgeria

Reparem rellotges, reparem joies, estem preparats i estem disposats, aquesta és la nostra garantia. Ja fa molt temps que fem reparacions de joieria i rellotgeria.

Estem al carrer Sant Iscle, 6 a Barcelona, a prop de la plaça Virrei Amat i davant del Mercat de la Mercé.

La reparació de rellotgeria, ha estat sempre una part fonamental en les botigues de venda de rellotges.

El manteniment, el servei de la garantia de fabricant amb els rellotges i qualsevol altra tasca que requereixi la cura dels rellotges, això ens permet tenir com a meta la reparació de joies i rellotges.

Normalment el binomi rellotgeria i joieria ve associat, veiem els rètols: Joieria i Rellotgeria. i dins de la botiga, veiem els petits cartells de: «canvi de piles», «canvi de corretges», juntament amb els clàssics: «reparació de rellotges».

A les joieries, la reparació també és molt important, tant les peces de plata com les d’or són molt reparables, des de la simple soldadura, quan hi ha un trencament o fins a la reconversió d’una peça d’or antiga per transformar-la en una nova joia que lluirà durant anys.

Donar-li una nova vida a les joies, tant en plata com en or, és una opció molt bona en la reparació de joies tant en plata com en or.

Estem al carrer Sant Iscle, 6 prop de la plaça Virrei Amat, i just davant de l’Mercat de la Mercè, el nostre nom Sira’s Joies, i som aquí des del 1.964.

Una part de la nostra tasca és solucionar problemes i a la nostra web tenim un apartat per contestar les preguntes freqüents que ens pogueu fer.

Per a qualsevol consulta Telèfon 933491717 WhatsApp 629541742

reparació de joies i rellotges
Taller de joieria i rellotgeria

També pots contactar amb nosaltres al nostre web sirasjewelry.com