Cadenes en plata 925

Cadenes en plata de llei

Les cadenes de plata de llei sempre han estat molt importants en les botigues de joieria.
Es poden portar soles o amb algun penjoll. Poden ser primes o groixodes, curtes o llargues, pero el més important es que son cadenes en plata de llei.

Cadenes en plata de llei
Cadenes en plata 925 .


Les cadenes de plata per a home són cadenes gruixudes i llargues per portar-les soles o amb alguna placa o penjoll especial.

Les cadenes de plata per home son cadenes fortes i llargues, es veuen i destaquen per la seva vistositat.

Les principals cadenes de plata per a home són les cadenes que anomenem forçada, una malla curta però gruixuda i la barbada una malla plana.

Torna la plata amb un bany d’or groc i tenim col·leccions per noia en diferents models i mides.
Cadenes per portar algun penjoll o simplement per portar soles.

Cadenes de la marca @OPLA
Cadenes en plata daurada
Cadenes en plata daurada en 40, 45 i 50 cm.

Les cadenes per home de jou925, especials i diferentes, pots demanar la llargada i el groix que vulguis.

Dia del pare a sirasjoies

El dia del pare en una joieria

No es facil en joieria per home aconseguir regals per els pares. Pero a la nostra joieria ho intentem i us explico com és el dia de el pare en una joieria.

Tenim la nostra col·lecció de joieria en plata de la marca de joieria @miquelsardà, peces en plata amb or molt especials, tant en pulsera com anells o penjolls.

En relojería @marea @potens @nowley @level ens permeten tenir rellotges de diferents estlis, clàssics, esportius, digitals, SmartWatch.

Quan volgueu escollir un rellotge per home per «el dia del pare» podeu escollir, depenent de l’estil que vulgueu regalar.

Arribem a les col·leccions d’acer de @liska: polseres amb cuir, polseres amb cautxú, cadenes gruixudes, polseres d’acer amb i sense placa.
@Liska és una marca de joieria amb acer d’alta qualitat.

polseres d'acer @liska
Or de 18 quirats

Diferències entre l’or de 18 quirats i el de 9 quirats

És molt important distingir les diferències entre l’or de 18 quirats i el de 9 quirats. En totes les joieries es ven or de 18 quirats, en algunes joieries es ven or de 9 quirats.

És molt important conèixer-lo, en la llei de Juliol de Metalls Preciosos

Anem a conèixer els diferents quilatatges a Espanya, l’or fi és de 24 quirats, aquest or, or pur, només es ven en monedes o en lingots d’inversió.

Or fí : 24 quirats
Llingot d’or fí

L’or de 18 quirats era l’únic que es venia a Espanya, fins a l’aparició de la nova llei de Juliol de l’1985. La proporció d’or pur és del 75%., 18 parts d’or pur per cada 24. Si parlem en milesimas 750/1000, el 25% són altres metalls.

L’or de 9 quirats té una proporció de 9 parts d’or pur per cada 24, per tant un 37,5%. En mil·lèsimes un 37,5%. El percentatge restant són altres metalls.

És molt important en el moment de la compra saber el quilatatge, en moltes botigues sempre l’or és de 18 quirats, en la nostra botiga sirasjoies.com, totes les peces d’or són de 1ª llei: 18 quirats.

Quan les peces són d’or de 9 quirats, el preu és menor, per una raó molt clara i concisa tenen la meitat d’or que les peces de 18 quirats.

Un altre tema important, en la relació entre l’or de 9 o de 18 quirats és la reparació de les joies d’or.

Les joies d’or de 18 quirats tenen una millor reparació que les de 9 quirats, quan més or té la peça millor es la seva reparació.

La reparació d’or garanteix que la peça tornarà a a tenir l’esplendor que tenia quan es va adquirir.

Or de 18 quirats 18 parts d'or 6 d'altres metalls

Estem al carrer Sant Iscle, 6 davant del Mercat de la Mercé a Nou Barris.