Joies en plata amb esmalts i pigments naturals

Ja fa molts anys que a sirasjoies venem plata amb esmalts i pigments naturals de l’empresa Arior.

La nostra botiga sirasjoies va parella a antiguitat amb Arior i la relació amb ells és antiga. Vam ser de les primeres botigues a Barcelona que vam tenir les seves primeres col·leccions de plata amb esmalt al foc.

L’empresa Arior és un taller artesanal ubicat a Barcelona i una de les seves especialitats són les peces amb esmalt a foc. Us passem la seva història.

Pigments naturals amb plata (


L’esmalt és una pasta vidriada en forma de pols que s’aplica sobre un metall, en el cas de arior, or o plata. En el següent procés es deixa fondre en un forn a temperatura entre 700 i 900 graus. Durant la cocció la pols es fon i s’adapta a la superfície de metall .Quan es refreda el metall queda cobert per una pasta vitrificada brillant després de polir.

Destaquen també en arior les seves col·leccions amb pigments naturals, peces en plata en què destaquen els colors naturals dels pigments .Piezas molt artesanals en què el colorit és bàsic, ja que els pigments realcen tant les arracades, els anells, penjolls com els collarets.

Hi ha diferents classes de pigments i es classifiquen segons el seu origen. Els d’origen de terra natural tenen molta millor resistència a la llum i per tant molta millor qualitat en joieria en plata.

Pigments naturals amb plata

Hi ha diferents tipus de pigments naturals:

inorgànics:
terres naturals
Terres naturals calcinades
Colors minerals de preparació artificial
Orgànics
vegetals
animals
Pigments orgànics sintètics


En sirasjoies podeu encarregar les vostres peces en el nostre instagram, al nostre web o venir a veure’ns.

Estem a Virrei Amat, davant de al Mercat de la Mercè: Sant Iscle, 6. a #Nou Barris

Podreu veure les peces de Arior, tocar-les i triar el color que voleu per als vostres arracades, anells, collarets, arracades o polseres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *