Collarets de perles amb inicials

Tenim collarets de perles amb inicials, lletres en plata daurada amb collarets de perles, amb tanca i allargador de cadena en plata daurada.
Podem creure que és un collaret clàssic per les perles, però és un clàssic actual. Veiem com qualsevol dona, o noia de qualsevol edat els porten amb total tranquil·litat, llueixen al màxim.

collarets perles naturals
Collarets amb perles cultivades i inicial de plata daurada

Les perles cultivades fa uns anys que ja estan en les creacions i dissenys en plata, els collarets de perles amb incials son una mostre d’aixó.
La relació qualitat preu ha augmentat a favor de la qualitat amb un preu molt comercial. Les noves produccions de perles fan que puguem crear peces molt especials i amb un bon preu.

Al web operla.com trobem una bona descripció del que són les perles cultivades en la nova joieria:


«El cultiu de la Perla Freshwater està estès per la Xina, el Japó i els Estats Units, s’obté de l’mol·lusc Ikekou -Unió Margaretafera Oyster – i també de l’Cumingi de Hyriopsys dos d’aigua dolça, que poden produir quatre o més perles simultàniament, de diferents colors i formes.
Requereixen un temps de cultiu entre els 3 i 8 anys.

Abans dels ’90 només s’obtenien perles petites i de formes irregulars, tipus gra d’arròs. A partir dels ’90 les Perles Freshwater han incrementat la seva qualitat dràsticament, gràcies als avenços en les tècniques de Conreu i la seva proliferació a la Xina, convertint-se en una alternativa real a les perles nucleades de la petxina Akoya, clàssiques en els mercats costat de altres tipus més selectes com les perles Negres tahitianes o perles Australianes.

Les Perles Freshwater es caracteritzen pel seu alt nivell de nacre, diversitat de formes, colors i mides, arribant a aconseguir el 16 mm.»

Doncs aquí estan, bones perles cultivades per muntar collarets de diferents mides i calibres.
Digues-nos quin és la teva inicial i la preparem.

collarets perles cultivades
Collarets amb perles cultivades

Les arracades tu i jo amb perles cultivades estan també en les nostres creacions en plata, perles amb circonita que ens ajuden en qualsevol esdeveniment o ocasió.

sirasjoies tu i jo plata
Arracades tu i jo, plata i perles cultivades amb circonita

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *